zhan Rani Kem4langan Tervk, Beto Kusyairy Ded4h Keadaan Terkini Sahabatnya

Pelakon Beto Kusyairy menges4hkan rakan baiknya, Azhan Rani terl1bat dalam kemal4ngan motosikal pada Isnin.

Menerusi hantara di Instagram, Beto memaklumkan keadaan Azhan kini stabil namun masih dalam jaga4n pak4r.

“Amanah dari sahabatku Azhan Rani, dukacita ingin menyampaikan pada semua yang beliau telah terl1bat dengan kemal4ngan motosikal pada tengahari semalam(Isnin).

“Alhamdulillah keadaannya stabil dan masih dalam jagaan pakar.

“Pada semua sahabat, kenalan dan wartawan yang cuba menghubunginya secara per1badi, beliau mohon m4af kerana tak dapat nak jawab segala panggilan atau text untuk sementara waktu ni.

“Namun beliau tetap menghargai segala perasaan ambil berat ke atas dirinya. Sama-sama kita doakan beliau agar segera sembuh dan kembali pul1h seperti sediakala,” ujarnya.

Tambah Beto, Azhan mahu memastikan keadaan dirinya betul-betul sudah stabil sebelum menjawab sebarang pertanyaan.

“Tidak dapat dipastikan apakah jenis raw4tan yang dia akan lalui pada pagi ini, sehingga sekarang dia masih dalam pemant4uan.

“Justeru, dia mahu memastikan keadaan dirinya stabil dan mera4cang untuk langkah seterusnya selepas ini,” ujarnya.

Kali terakhir Azhan mengemaskini akaun media sosi4lnya sekitar dua hari lalu dan selepas dimaklumkan keadaannya, hantaran terakhir di Instagram mula d1hujani dengan kom3n dan doa dari peminat.

Menjengah kepada ruangan kom3n, rata-rata peminat dan rakan artis juga tidak ket1nggalan untuk medoakan yang terbaik buat pelakon Azhan Rani daripada sakit dan boleh kembali sihat seperti sediakala.

Komen netizen:

Sumber: Gempak

Harap Maaf