[VIDEO] Redza Rosli & Intan Najuwa Bergandingan Menyanyi Raih Perhatian Netizen

Seorang pelakon yang kian meningkat naik dalam industri hiburan tanah air, siapa saja yang tidak mengenali pelakon Redza Rosli. Pernag membintangi watak utama dalam beberapa jenis drama tempatan antaranya drama terkenal iaitu Saat Kau Takluk Cinta Ini . Sudah semestinya Redza Rosli ini mempunyai aura tersendiri dan barisan peminat yang ramai.

Namun begitu, sejak akhir-akhir ini, namanya seringkali menjadi bualan h4ngat yang sering dika1tkan dengan nama pelakon cantik Intan Najuwa.Mereka berdua juga turut berg4nding dalam satu drama terbaharu. Malah satu rakaman video yang memap4rkan Redza Rosli dan Intan Najuwa telah berjaya mencvri perhatian ramai.

Dalam perkongs1an video tersebut memaparkan kedua-dua pelakon sedang menyanyi kar4oke di sebuah kawasan terbuka. Memperdengarkan suara Redza Rosli dan Intan Najuwa ini boleh tah4n merdu juga ya! Sepad4n sangat.
Berikut adalah rakaman kedua-dua pelakon ini menyanyi yang dimuat naik menerusi akaun TikTok dengan nama akaun redza.lovers_:

Video:

Hak1katnya ramai yang tak tahu bahawa mereka berdua juga tidak kurang heb4t dalam bakat nyanyian. Memang padu dan merdu habis !

Apa-apa pun perk0ngsian rakaman Redza Rosli dan Intan Najuwa menyanyi ini telah mera1h lebih 1.0M tontonan dan 50.3 tanda suka dan pelbagai re4ksi kom3n.

Komen netizen:

Sumber: HCL

Harap Maaf