[VIDEO] Kantoi Senyum Saat Pengsan Di Majlis Kahwin Ex

SERING kali tuIar beberapa rakaman wanita yang masih belum sepenuhnya move on berani menghadiri jemputan ke majlis kahwin bekas teman lelaki mereka. Yang boleh berlagak kuat, pastinya bukan sebuah masalah. Namun, ada pula yang sampai bergambar mesra atau berkaraoke lagu-lagu sedih. Lebih teruk lagi yang jatuh pengsan kerana terlalu sedih melihat cinta lama kini bahagia dengan orang baru.

Belum melupakan tapi datang ke wedding ex

Kejadian sama turut berlaku kepada seorang wanita cantik ini yang datang ke resepsi mewah bekas teman lelakinya. Saat pasangan mempelai tampak sedondon dengan busana kuning di atas ruangan pelamin nan indah, dia yang berada di bawah tiba-tiba rebah ke lantai sebelum disambut beberapa tetamu lain di situ.

Pengsan Di Wedding Ex Tapi Kantoi Senyum-"Acting Jatuh Tu Kurang Dramatis Sis" 2

Pengsan tapi muka senyum…Phone tak lepas daripada tangan

Namun lucunya, suasana seakan bertukar pelik kerana wanita berkenaan nampak seperti pura-pura pengsan sahaja. Bukan sahaja erat memegang telefon bimbit di tangan, malahan reaksi wajahnya yang tersenyum terus menimbulkan persoalan sama ada dia benar-benar rebah atau sebaliknya.

@stalkerkuyy_ditinggal nikah😢 ##fyp♬ original sound – All About Music 🎵 – Aminda Chinika

Jatuhnya kurang dramatis tu sis
Meraih jutaan juta tontonan, rata-rata netizen juga menyifatkan semua itu hanyalah propa mungkin untuk mengambil perhatian pengantin. Tidak ketinggalan juga yang berseloroh bahawa lakonanya kurang dramatis.

Pengsan Di Wedding Ex Tapi Kantoi Senyum-"Acting Jatuh Tu Kurang Dramatis Sis" 3

Pengsan Di Wedding Ex Tapi Kantoi Senyum-"Acting Jatuh Tu Kurang Dramatis Sis" 4

Pengsan Di Wedding Ex Tapi Kantoi Senyum-"Acting Jatuh Tu Kurang Dramatis Sis" 5

sumber : Kisah Dunia

Harap Maaf