[VIDEO] Flashback Sebahagian Klip Johan Bahan Zizan

ZIZAN Razak dan Johan merupakan antara pelawak terkenal yang sentiasa menjadi tumpuan ramai. Kedua pelawak ini telah kembali mewarnai peminat-peminat menerusi rancangan ‘Jozan’.

Jozan atau gabungan antara dua pelawak terkenal iaitu Zizan Razak dan Johan sering sahaja mencuit hati peminat mereka apabila mendengar seloroh bersama-sama. Meskipun, kedua pelawak ini sibuk dengan kerjaya masing-masing namun dengan rancangan Jozan Live kini netizen dapat melihat kelakuan lucu mereka lagi.

Pelawak Zizan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Z I Z A N R A Z A K (@zizanrazak869)

Kepoh bersama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOZAN (@jozanlive)

Terbaru, Zizan yang juga berasal dari Terengganu telah dibahan teruk oleh Johan kini mula tersebar di media sosial apabila bertanyakan tentang kekalahan bola pada baru-baru ini yang dimenangi oleh pasukan Perak.

Zizan ditemubual bersama pelakon terkenal Shaheizy Sam yang hadir kerana filem terbaru mereka iaitu Polis Evo turut tercuit mendengar soalan Johan sehingga menjadi perhatian netizen.

Johan bahan Zizan isu bola

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ERA – Muzik Hit Terbaik (@era.je)

Bagaimanapun, rata-rata netizen turut merasa sangat terhibur mendengar soalan Johan yang meny1ndir Zizan namun kedengaran sangat lawak itu.

Hahaha pedih part hujung

Screenshot_395

Hahaha hodoh perangai

Screenshot_397

Hahaha Johan sumpah lawak

Screenshot_398

sumber : HCL

Harap Maaf