Tular Karisma Dan Kareena Kapoor Masa Kecil Raih 3000k Tontonan Di Tiktok !!

Dua beradik yang juga pelak0n popular Bollywood dikenali sebagai Karisma dan Kareena Kapoor ini mempunyai bakat dan peminat mereka tersendiri. Malah hingga kini biarpun usia mereka sudah men1ngkat, masih ada peminat kedua pelakon ini yang meng1kuti perkembangan mereka.

Siapa sangka kedua pelakon jelita ini memiliki paras rupa cantik dan bakat lakonan dari ibu dan bapa mereka. Malah baru-baru ini seorang pengguna TikTok dengan nama akaun binashafsweet berk0ngsikan satu video tentang Karisma dan kareena Kapoor.

Dalam perkongs1an tersebut kelihatan beberapa foto kedua pelakon jelita ini masa di zaman kanak-kanak mereka. Malah turut ada gambar bersama orang tua mereka. Berikut adalah perk0ngsian rak4man himpun4n foto kedua-dua pelakon ini:

Dari kecil lagi sudah nampak comel dan jelas terserlah aur4 seorang bintang! Apa-apa pun perkongs1an himpun4n foto ini telah meraih lebih 300 ribu tontonan dan 10 ribu likes. Rata-rata warganet teruja menyaksikan rakaman ini dan memuji kedua-dua bintang bollywood ini. Berikut antara yang ditinggalkan di ruangan komen:

“Adik dan kakak wajah yang tak mirip tapi sama2 cantik”

“Muka Karena Kapoor sebiji muka pelakon budak bhajranggi baijan tu”

“Memang kakak dia lawa dari kecik”

“Nampak lain Kareena masa kecil”

Sumber:hcl

Harap Maaf