Tul4r Satu Rakaman Video Mirip Dato Ac Mizal Menari Jadi Bualan Hang4t Nitizen…

Siapa tidak kenal dengan pengacara tersohor tanahair, Dato’ AC Mizal. Banyak r4ncangan yang diterajuinya dan jen4ka sp0ntannya sering mencu1t hati peminat.

Bahagia bersama isteri tercinta, Datin Emylia Rosnaida, kehidupan mereka juga diserikan dengan 2 orang cahayamata bernama Reeve Damien dan Fea Eryssa.

Terbaharu, Dato’ AC Mizal kembali menjadi perbual4n ramai selepas memuatnaik sebuah video yang menunjukkan seroang penari  lelaki yang mirip dengan ya menari di atas pentas.

Meninjau akaun Instagram Dato’ AC Mizal, telah dimuatnaik satu rakaman video pada akaun Tiktok dengan nama akaun @daruslantak..

Melihat akan wajah penari ini, gayanya tidak ubah seperti Dato’ AC ketika muda dulu.dengan  lemah lembut p0tongan rambut ala Kp0p,membuatkan ramai nitizen yang terhibur melihat rakaman video tersebut..

 

Sehingga kini perkongsian Dato’ AC telahpun mendapat lebih 200k tanda suka daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

 

Kami bagi pihak padiaa network doakan dato ac terus sukses dalamkerjaya beliau..Tanpa orang macam beliausunyi industri tanah air kita,,,”we support u dato”

Sumber : IG Emyliadac, Dacdatoac

Harap Maaf