TERBARU : MK K-Clique Penuhi Hajat Jumpa Pakcik Hadi Untuk Beri RM50,000 ?

SEJAK video seorang usahawan dan juga influencer terkenal did4kwa b1adap dengan seorang warga emas tuIar, ramai yang telah tampil menyuarakan rasa gram melihat video tersebut.

Paling mencvri tumpuan adalah perkongsian penyanyi terkenal dari kumpulan K-Clique, iaitu MK K-Clique atau nama sebenarnya Muhammad Hairi Amin bin Hamdan di ruangan IG story tempoh hari.

Pernah cakap nak beri RM50k

Dia yang berang menonton video tersebut telah menulis mahu memberi RM50,000 kepada pakcik tersebut selepas berasa gram apabila mengetahui yang warga emas berkenaan ditawarkan RM50 kerana berani ke depan.

Minta maaf terkasar bahasa

Sedar akan kesilapannya yang terbawa emosi, MK telah memohon maaf selepas itu dan mengakui berasa sesaI setelah ditegvr dan dinas1hati peminatnya mengenai t1ndakan terburu-buru itu.

Dia juga menerima pendapat yang memaklumkan ada cara lain yang lebih baik untuk membantu warga emas itu dari terus meny3rang individu yang did4kwa berIaku b1adap terharap warga emas tersebut.

Nampak macam bapa sendiri

Bertemu dengan Pakcik Hadi

Menerusi aplikasi TikToknya, selebriti tersebut telah datang ke Pusat Transit Gelandangan Kuala Lumpur untuk bertemu sendiri dengan pakcik berkenaan yang dikenali sebagai Pakcik Hadi bagi bertanya khabar dan berborak buat seketika.

Walaupun tidak kedengaran perbualan mereka, namun MK sempt menulis di ruangan kapsyen dengan mendoakan agar Pakcik Hadi sentiasa diberi kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki dalam hidup.

@.hairiwhuutsemoga pakcik Abdul Hadi sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki selalu . amin 🙏🏻 ##fyp ##fypシ゚viral

♬ Ayah – Seventeen

Kita tak tahu perjalanan hidup pakcik ni

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen di ruangan TikTok penyanyi itu dengan mengakui sebak tiap kali melihat video Pakcik Hadi di media sosial.

Mereka juga turut memuji MK yang sudi menyantuni lelaki tersebut dan memberi contoh yang baik kepada masyarakat terutamanya anak muda.

Mereka tak minta jadi macam tu

Rezeki pakcik Allah hadirkan ramai yang prihatin

Tahniah MK santuni Pakcik Hadi

Terus jadi minat MK

sumber : OhMyMedia

Harap Maaf