Siapakah “Ezza Yusof” Gadis Yang Berjaya Memenangi Hati Remy Ishak

KALAU dah jodoh tak ke mana ! Selepas dua tahun pelakon Remy Ishak memutuskan pertunangan dengan Ezza Yusuf akhirnya mereka disatukan semula. Pasangan ini telah membuat kejutan kepada peminat dengan mengumumkan bahawa mereka bakal berkahwin pada hari Sabtu ini, 21 Ogos 2021.

“Jadi Insya-Allah atas persetujuan kedua dua belah pihak, kami akan bernikah pada 21 Ogos 2021 ini di Kuala Lumpur,” umum Remy secara eksklusif dalam program Gempak TV yang disiarkan menerusi saluran 104, Astro Ria sebentar tadi.

Untuk info, bakal isteri Remy, Ezza Yusof merupakan seorang usahawan dengan mempunyai perniagaan yang berlandaskan fesyen iaitu menjual kasut untuk kaum wanita.

1.1

Ezza merupakan founder @2omorrowmy. Anda boleh lihat kasut-kasut yang dijualnya sangat cantik dan trendy. Nak tahu lebih lanjut anda boleh berkunjung ke laman Instagram Ezza. Pasangan itu bertunang pada Mei 2017 selepas berkenalan selama dua tahun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 2morrow (@2morrowofficial)

Menurut portal Ohbulan, Ezza mempunyai seorang anak dengan nama manja yang Ezza berikan padanya ialah Baby Luq.

APA pun kami doakan semoga dipermudahkan pernikahan pasangan ini dan berkekalan hingga ke jannah.

RAMAI yang terkejut dengan berita pertunangan hero Malaya, Remy Ishak dengan gadis pilihannya Ezza Yusof. Remy Ishak boleh dikatakan antara pelakon lelaki yang menjadi kegiIaan wanita-wanita di Malaysia ni kerana karakternya yang bersahaja dan kelakar. Bukan itu sahaja, malah mempunyai rupa Melayu tulen dan bentuk badan yang “fit”.

Tapi maaf, kini Remy sudah pun menjadi tunang orang. Tunangnya bukan model, bukan artis, bukan individu yang popular pun.. Jadi siapakah sebenarnya gerangan gadis bernama Ezza Yusof ni ? Anda mesti nak tahu kan ?

Penggemar fesyen
Screen Shot 2017-05-01 at 11.30.56 PM
Ezza merupakan seorang penggemar fesyen. Pada siapa yang follow Ezza di Instagram, dia selalu memuat naik gambar trend pemakaian terkini serta design kasut/heels yang terkini.

Seorang business woman berjaya
Screen Shot 2017-05-01 at 11.59.23 PM
Tidak hairan lah Ezza mempunyai perniagaan yang berlandaskan fesyen iaitu menjual kasut untuk kaum wanita. Ezza merupakan founder @2tomorrowmy. Anda boleh lihat kasut-kasut yang dijualnya sangat cantik dan trendy. Nak tahu lebih lanjut anda boleh check out di laman Instagram Ezza.

Punyai seorang anak yang comel

Screen Shot 2017-05-01 at 11.57.24 PM

Ezza mempunyai seorang anak yang sangat comelnya. Nama manja yang Ezza berikan padanya ialah Baby Luq.

Screen Shot 2017-05-01 at 11.58.19 PM

Rakan baik kepada Nad Zainal
Screen Shot 2017-05-01 at 11.55.14 PM
Jika anda salah seorang followers Ezza di instagram, anda akan tahu bahawa mereka ni merupakan rakan baik dan sentiasa menyokong karier masing-masing. Apa yang membuatkan mereka lebih rapat ialah kerana masing-masing sudah mempunyai anak yang masih kecil dan comel!

Screen Shot 2017-05-01 at 11.27.49 PM
Free hair cantik, berhijab lagi anggun
Screen Shot 2017-05-01 at 11.47.35 PM
Screen Shot 2017-05-02 at 12.13.02 AM
Kini jadi tunangan kepada pelakon “h0t” tanah air
Screen Shot 2017-05-01 at 10.30.09 PM
Sama cantik, sama padan. Akhirnya 1 Mei merupakan tarikh yang mereka tidak akan lupa buat selamanya kerana tarikh itu merupakan detik bermulanya perjalanan mereka untuk mendirikan rumahtangga dan mulakan hidup bersama.

Remy Ishak lebih senang untuk tidak menceritakan lebih lanjut tentang berita pertunangannya itu tetapi kami pasti ramai yang gembira. Apa-apa pun kami doakan supaya pasangan ini hadapi fasa pertunangan dengan tenang dan seterusnya ke jinjang pelamin.

Screen Shot 2017-05-01 at 10.37.39 PM

sumber : MuraiMY, OhBulan

Harap Maaf