Radin, Azad Dan Seluruh Team “Petang Era” Membuat Kejvtan Untuk Adik Adib Raih Puj1an Dari Net1zen

Baru-baru ini, tvlar di platform media s0sial mengenai sebuah video yang memaparkan situasi seorang kanak-kanak yang berharap agar bapanya dapat belikan sebiji bola futsal.

Lantaran itu, bapa kepada kepada kanak-kanak berkenaan telah pun membuat kejvtan dengan menunaikan permintaan anaknya itu.

Reaksi kanak-kanak yang dikenali sebagai Azrull Adib saat menerima pemberian bapanya itu nyata menyentvh hati banyak pihak.

Antara yang turut sama terkes4n saat menonton video tersebut termasuklah penyampai radio, Radin Era dan pelakon, Azad Jazmin.

Terbaru, Radin memaklumkan dia, Azad dan seluruh team Petang Era telah membuat kejvtan untuk sekali lagi memberikan Adib sebiji bola dan sepasang kasut bola baru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RAA (@radin_era)

“Happy for you @azrulladib . Semalam team Petang Era @era.je, saya dan my brother man @azadsyaziraroses berpeluang berjumpa dengan adik Adib yang sebelum ini tvlar videonya inginkan bola dari ayahnya.

“Jadi kitorang pun plan nak hadiahkan Adib sebiji bola dan sepasang kasut bola untuk dia,” tulisnya menerusi satu hantaran di Inst4gram.

Menurut Radin, dia sememangnya berasa gembira apabila berpeluang untuk bertemu dengan Adik Adib dan menyerahkan sendiri hadiah tersebut.

Menerusi foto yang dikongsikan itu, perasaan gembira jelas terpancar pada wajah kanak-kanak tersebut.

Sekadar informasi, Radin dan Azad merupakan gandingan terbaru di stesen radio Era yang mengendalikan segmen Petang Era bermua jam 4 petang hingga 8 malam.

Melihat di ruangan komen, rata-rata net1zen memuji usaha tersebut selain turut mendoakan semoga Radin, Azad dan seluruh team Petang Era akan dimurahkan rezeki.

Komen net1zen :

Sumber: Media Hiburan

 

Harap Maaf