Net1zen Hairan Fattah Amin Tak ‘Drive’, Fazura N4fi Suami Pemal4s

Nama pasangan selebr1ti Fattah Amin dan Nur Fazura tidak usah lagi perlu diperkenalkan. Pasangan ini cukup disayangi dan sering menjadi id0la kepada pem1nat.

Fattah mal4s drive?

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

 

 

Menerusi hantaran di Inst4gram (IG), Fazura memvat naik rakaman video dirinya menjawab beberapa soalan daripada Fattah.

Dalam video berdurasi 2 minit 34 saat itu, Fattah, 31, mended4hkan ada net1zen yang bertanya kenapa seringkali Fazura dilihat memandu kereta?

Ada orang selalu tanya.. Kenapa Faz (nama panggilan) selalu drive? Fattah tu pem4las nak drive ke?

Menjawab soalan itu, pemilik nama Nur Fazura Sharifuddin menaf1kan dakw4an suaminya pem4las. Kata usahawan berumur 38 tahun itu, dia akan berasa pen1ing sekiranya duduk di kerusi penumpang. Oleh sebab itu, dia memilih untuk memandu sendiri dan tidak mempunyai pemandu peribadi.

Tak.. the reason why Faz suka drive sebab kalau orang lain drive, Faz akan pen1ng. Sebab itu tak ada orang lain drive, saya pun tak ada driver. Memang saya prefer drive sendiri.

Ciri-ciri calon ‘b0yfriend’ Fatima

Selain itu, pelakon drama Hero Seorang Cinderella turut menerima soalan tentang ciri-ciri lelaki untuk anak perempuan sulungnya, Nur Fatima Aisya.

Semestinya nak yang terbaik untuk anak. B0yfriend Fatima nanti seorang pr0tective, menyayangi Fatima seadanya bukan sebab apa-apa pun dan beriman.

Terdahulu, Fattah dan Fazura berkahwin pada 27 November 2017 dalam satu majlis tertutup yang diadakan di sebuah hotel di Kuala Lumpur. Hasil perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan pada 2 Oktober 2020.

Sumber: Oh Bulan

 

Harap Maaf