Nana Mahazan Makin Berseri Lepas Berhijab..Penampilannya Lebih Elegan Dan Mempesona

Nana Mahazan sering tampil dengan gaya yang ber4ni namun makin berseri lepas berhijab. Malah sejak meng3nakan hijab penampilannya lebih elegan dan mempesona.

Mencvngkil definisi cantik bagi bintang Akademi Fantasia musim pertama (AF1) yang makin berseri lepas berhijab ini, “Cantik bagi saya apabila kita selesa dan yakin dengan diri kita.

=”caption-attachment-89052″ class=”wp-caption-text”>

=”attachment_89051″ class=”wp-caption aligncenter” aria-describedby=”caption-attachment-89051″>
Sangat penting pada saya untuk kita sayang dan tahu tentang diri sendiri. Cantik dari dalam orang cakap adalah percaya diri. Never comp4red yourself with anyone else,” terang Nana Mahazan yang tidak pernah lupa untuk bersihkan solekan sebelum tidur.

Berk0ngsi tentang rutin penjagaan dirinya, back to basic. Penjagaan menggunakan produk yang berkualiti, selamat dan berkesan.

So, basic skincare routine setiap hari untuk pagi dan malam. Kiwi Face Wash, Kiwi Toner, Kiwi Serum dan Kiwi Moisturizer diikuti dengan Kiwi Sunscreen. Cuma malam tak perlulah sunscreen.

Penting untuk cuci solekan sebersihnya menggunakan Kiwi Makeup Remover,” tutur Nana Mahazan.

Tidak hanya menyinar di persada seni tanah air, wanita yang memiliki nama pentas sebagai Nana Mahazan juga bijak merenc4na perjalanan hidupnya dengan membina perniagaan di atas jenamanya sendiri.

Berbekalkan minat yang mendalam dalam bidang perniagaan isteri kepada Mohammad Raqeem Brian Abdullah ini semakin r4ncak mengemudi perniagaan yang telah diasaskannya sejak tahun 2018.

Siapa sangka memulakan perniagaan sebagai hobi atau mengisi masa lapang, namun setelah mengusahakan perniagaan interpretasi Nana Mahazan terhadap bisnes berbeza.

“Pada permulaaanya saya mula berj1nak-j1nak berniaga kerana minat dan untuk mengisi masa lapang. Namun, lama-kelamaan saya faham bahawa bisnes ni sebenarnya adalah ‘kenderaan’ untuk kita membantu ramai orang.


InsyaAllah, melalui perniagaan juga untuk mendapat reda dan keberkatanNya,” ucap Ibu kepada Althea dan Aaqib ini memulakan bicara.

Selebriti sering kali dikatakan mudah membina bisnes kerana mempunyai peng4ruh dan pengikut yang ramai. Mengulas tentang pandangan ini, “Tak semudah seperti yang dijangkakan. Menjalankan bisnes ini memerlukan ilmu perniagaan yang tepat dan relevan.

Walau ramai pengikut atau follower, tapi kalau dengan ilmu yang kurang, mungkin audience atau follower pun tak nampak atau tahu pasal bisnes kita,” tutur Nana Mahasan dengan jujur

Sumber:Nona

Harap Maaf