Naim Daniel Jatvh Papan Selaju..Ini Keadaan Sekarang..

Nama pelakon dan juga penyanyi Naim Daniel sudah tidak asing lagi dalam industri tanah air. Pelantun lagu berjudul Purnama ini sememangnya mempunyai bakat lakonan dan nyanyian yang sangat luar biasa setanding dengan barisan penyanyi tanah air.

Baru baru ini, Naim Daniel telah mengalami keced3raan ringan pada wajah dan tangannya. Walau bagaimanapun, Naim atau nama lengkapnya Muhammad Naim Daniel,25 telah memuatkan naik sekeping gambar di laman akaun Instagram peribadi miliknya.

 

Kejadiaan tersebut berlaku  berpvnca daripada dirinya sendiri yang gag4l menyeimbangi badan lalu terj4tuh dan mukanya tersembab ke bawah ketika melakukan aktiviti bermain papan selaju di sebuah tapak permainan di Shah Alam semalam.

“Ters4lah langkah. Saya gag4l seimbangkan badan dan muka saya tersemb4m pada lantai gelanggang permainan papan selaju.

“Lagi pun tempat bermain di situ agak gel4p sebab banyak lampu yang ros4k. Bah4ya sebenarnya. Tapi sebab sudah beberapa kali bermain di sana, jadi saya dah biasa. Cuma malam tadi nasib kurang bernasib baik,” katanya.

Ujar pelantun lagu Purnama itu lagi, selepas terjatvh dan mengalami keced3raan, dia telah dibawa rakan-rakannya termasuk penyanyi Ismail Izzani ke sebuah klinik untuk mendapatkan raw4tan.

“Tak ada apa yang serivs sangat. Cuma tangan terselivh dan luk4 pada kening serta dagu hingga menyebabkan mata sedikit bengk4k.

“Alhamdulillah doktor maklumkan tidak ada anggota yang pat4h. Doktor ada bagi ub4t tah4n s4kit dan surut bengk4k sahaja,” katanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naim Daniel (@naimdanielx)

Disoal tentang jadual penggambaran yang mungkin terp4ksa ditangguhk4n, Naim berkata buat masa ini dia tidak ter1kat dengan mana-mana jadual kerja dalam masa terdekat dan hanya akan kembali menjalani pemnggambaran sekitar dua minggu lagi.

“Nasib baik penggambaran lagi dua minggu. Jadi saya ada masa untuk berehat dan s3mbuh sepenuhnya,” katanya.

Jelas Naim, sukan papan selaju dan keced3raan adalah perkara biasa yang akan dihadapi oleh peminat aktiviti las4k tersebut.

Malah, keced3raan yang dialaminya itu tidak akan melunturkan minatnya untuk terus bermain papan selaju.

“Aktiviti papan selaju memang ada cab4ran dan ris1ko yang perlu dit3mpuh. Apa yang penting adalah utamakan keselam4tan diri ketika bermain,” jelasnya.

Rata-rata net1zen juga tidak ketingg4lan dalam meningg4lkan komen dan doa semoga cepat sembuh buat penyanyi kesayangan ramai itu.

Komen netizen:

 

Sumber: Kosmo via Instagram Naim Daniel

Harap Maaf