“Insya-Allah, Bvsy Macam Mana Pun Saya Usaha Untuk Balik Sekejap”- Hafiz Mahamad Mvat Naik Foto Di Inst4gram Kongsi Berit4 Gembira

Pempengaruh dan usahawan popular Hafiz Mahamad mengumumkan bakal menimang cahaya mata kedua apabila isterinya, Syafiqah Aina disahkan hamil.

Tidak memaklumkan secara terperinci usia kandungan, kata Hafiz, isterinya itu melalui pengalaman alah4n yang berbeza berbanding keh4milan pertamanya.

“Lain sangat pemb4wakan hero dalam perut tu. Sian mummy. Alhamdulilah hero yang kuat.

“Lately ni, Kalau saya nak manja atau duduk dengan Ainaa. Isteri saya akan munt4h tervk, dia tak boleh tengok saya rapat dengan dia. Pen1ng saya.

“Dari dulu, kalau isteri pregnant saya prom1se dekat dia, ‘saya takkan pernah skip untuk teman dia pergi checkup’,” kongsi Hafiz di Inst4gram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hafiz Mahamad (@hafizmahamad)

Bagaimanapun, Hafiz terp4ksa akur biarpun berat hati meninggalkan Aina yang sedang berbadan dua untuk menguruskan perniagaannya dan berkemungkinan akan ke Indonesia pada Ramadan kelak.

“Insya-Allah, busy macam mana pun saya usaha untuk balik sekejap teman isteri check up. Saya tahu, bukan senang mummy nak lalui fasa pregnant ni.

“Insya-Allah, isteri abang kuat. Abang kerja dulu ya sayang 2-3 minggu ni. Raisya & Rayqal. Jaga mummy baik baik,” tambahnya.

Untuk rekod, Hafiz dan Aina berkahwin pada 24 November 2017 dan hasil perkahwinan ketika ini dikurniakan seorang cahaya mata perempuan, Raisya Narisa, 4 tahun.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata net1zen dan peminta juga tidak ketinggalan untuk meninggalkan komen yang positif di pekongsian tersebut.

Komen net1zen:

Sumber: Gempak

Harap Maaf