“Ini Adalah Pengalaman Pertama,Pastinya Saya Mahu Rasai sendiri..Harris Alif Mahu Ikut Masuk Dewan Bersalin..

MAHU menemani isteri dan merasai sendiri pengalaman di dalam dewan bersalin, pelakon dan penyanyi Harris Alif bagaimanapun 4kur jika prosedur oper4si standard (S0P) tidak meng1zinkannya berbuat demikian.

Kata Harris atau Nor Harris Alif Nor Rashidi, 23, dia akan memberan1kan diri menemani isterinya iaitu pelakon Intan Ladyana yang dij4ngka melahirkan cahaya mata pertama pada hujung Februari nanti.

“Saya okey nak teman dan melihat sendiri proses bersalin nanti.

“Ini adalah pengalaman pertama, pastinya saya mahu rasai sendiri.

harris alif

Harris teruja dan mahu rasa sendiri pengalaman menemani isteri di bilik bersalin

“Tetapi tidak tahu bagaimana S0P yang ditetapkan hospital. Jadi perlu ikut sahaja,” ujar Aliff kepada mStar.

Bakal bergel4r bapa pada usia muda, Harris memberitahu dia lebih senang mempelajari ilmu keibubapaan menerusi bacaan secara atas talian.

“Sekarang zaman moden, gunakan teknologi sebaik mungkin. Cari sahaja di Internet. Banyak ilmu manfaat yang boleh dipelajari.

“Jadi tak perlu saya hadiri kelas untuk belajar ilmu menjadi seorang bapa.

“Selain itu ibu bapa saya juga sering beri nasihat apa yang patut dilakukan apabila sudah ada anak sendiri nanti,” ceritanya.

Hariss dan Intan berkahwin pada 5 Februari 2021 di Kuala Lumpur.

harris alif 2

Hariss dan Intan berkahwin pada 5 Februari 2021.

Mereka sebelum ini tidak pernah berk0ngsi cerita tentang keham1lan meskipun peminat sudah dapat melihat baby bump pada Intan.

Hujung tahun lalu Intan dikej4rkan ke hospital selepas dis4hkan positif Cov1d-19, sementara Harris pula menjal4ni kuar4ntin di rumah.

Baru-baru mereka akhirnya membuka mulut tentang keham1lan Intan dan memberitahu punya al4san sendiri untuk tidak menceritakan hal tersebut kepada umum.

Sumber:mstar

Harap Maaf