Emma Maembong Berkongsi Gambar Percutian Nya Di Dubai..Sekali Ini K0men Nit1zen

Ramai yang mengambil peluang bercuti panjang saat sebilangan masyarakat Tionghua menyambut kedatangan Tahun Baharu Cina.Ada yang pulang ke kampung dan ada juga yang mengambil kes3mpatan untuk bercuti ke luar negara.Golongan artis juga tidak melepaskan peluang untuk berbuat demikian, termasuk pelakon popular, Emma Maembong.

Jika dilihat pada kemaskini Instagramnya, dramatis itu kelihatan gembira berkongsi pengembaraannya di luar negara yang bermula di Dubai dan seterusnya Switzerland.Ramai yang memuji kecantikan Emma selain mengucapkan selamat bercuti kepada dia dan keluarga.

Emma snap picture pakai apa? On point betul gambar. Cantik,” tulis seorang pengikutnya“Seronoknya.

Semua pergi main snow… mengenang plan ke tempat lain… takpelah lain kali insya-Allah,” respons seorang pengguna media sosial pula.N4mun, terdapat juga segelintir yang mengkr1tik penampilan Emma terutama apabila dia memuat naik gambar berlokasikan padang pasir di Dubai.

“Kenapa Emma tak pakai tudung macam dulu lagi,” tanya seorang wargamaya di ruangan k0men.

K0men Nit1zen

 

Namun, ada juga yang berdoa dan berharap agar Emma kembali menutup aur4t seperti dahulu.
“Harap lepas ni bila Emma bertudung biarlah dengan ilmu supaya tak buka lagi. Sayang… Emma cantik sangat untuk ditay4ng… Moga berusaha mencari ilmu agar Allah hadiahkan hidayah,” respons seorang peminatnya.

Sumber:Gempak

Harap Maaf