Datuk Seri Vida & Iqbal Lanc4r Per4ng Fasal Nak Jadi Sponsor GV?..??

Usahawan kosmetik popular Datuk Seri Vida tampil menemp3lak t1ndakan bekas pemb4ntu per1badinya, Iqbal Zulkefli yang seakan-akan mem3rli cara penajaan sepanjang beberapa musim Geg4r Vaganza (GV) sebelum ini.
Teg4s Vida, Iqbal tidak sepatutnya meny1ndir caranya selaku penaja ranc4ngan yang sudah bersiaran selama lapan tahun itu dan perlu bersikap mat4ng sekiranya ser1us untuk menaja program terbabit.

“Hello, apa mas4lah mu ni? Nak menghanj*ng? Sedar diri boleh? Dari mana datang? Asal usul? Dari tiada apa-apa!
“Aku dah t4bur macam-macam, ilmu bagai, kalau bukan sebab aku mu ingat ada orang nak p4ndang mu?”Mu ingat lagi tak dulu nak masuk TV takut-takut. Kecvt batu. Aku support, bagi ilmu, tunjuk cara.

“Tak payah nak tunjuk bijak pandai hak1katnya semua c3dok ilmu dan cara aku. Aku nak meniaga segenap penjuru ke, sampai planet Marikh pun itu aku punya pasal, itu pass1on aku. Tak sus4hkan mu. Das4r kac4ng lupakan kulit,” kata Vida.

Video:

Terdahulu, Iqbal menerusi lap0ran media menyat4kan hasr4t untuk menaja rancangan GV dan mahu membawa perub4han maks1mum demi membantu artis dan pekerja seni.”Namun, di samping hasrat murninya itu, Iqbal sempat memb4ndingkan cara penajaan Farm Fresh dan Vida termasuk mengungk1t semula beberapa ins1den ber4but mikrofon dan hadiah ‘bukan-bukan’.

Tambah Iqbal juga sepanjang bersiaran di televisyen selama empat tahun, dia tidak pernah mengambil kes3mpatan memasarkan produknya di Instagram.Vida dalam satu sesi siaran langsung petang semalam memberitahu dia mengambil ruang waktu selama beberapa tahun untuk berehat daripada menaja mana-mana program hiburan dan memberi pelu4ng kepada penaja lain untuk membantu memb4ngunkan industri seni.

Malah, dia tidak kisah seandainya mahu untuk kembali menaja mana-mana program dalam tempoh terdekat.

 

Sumber:gempak

Harap Maaf