Bakal Suami Tarik Diri Beberapa Jam Sebelum Nikah Kerana….., Wanita Ini Masuk Hospital Sebab ‘0verd0se’

PELAMIN anganku mvsnah… mungkin itulah perkataan sesuai bagi menggambarkan detik tragis apabila wanita ini ditinggalkan bakal suaminya pada hari pernikahan mereka. Meskipun sudah lebih dua bulan berlalu, wanita yang hanya mahu dikenali sebagai Iekin ini tidak keberatan berkongsi kisah duka yang menjadi sejarah hitam dalam hidupnya. Berkongsi dengan mStar, Iekin berkata dan bakal suaminya itu … Read more

” Kesihatan Saya Sekarang.. ” – Jantung Lem4h, Sak1t Perut Sejak Seminggu Lalu, Bob Lokman Mohon Doa Orang Ramai

Keadaan kesihatan pelakon dan penulis lirik, Bob Lokman, 58, kini kurang baik apabila jantungnya lem4h dan sak1t perut sejak lebih seminggu lalu. Bob atau nama sebenarnya Mohd Hakim Lokman berkata, dia sekarang lebih banyak berehat di atas katil dan berjalan di dalam rumah saja kerana cepat pen4t dan suk4r bernafas.     “Keadaan kesihatan saya … Read more

Bukan Tertvnggak, Tapi Terlebih Bayar! Stesen TV D4kwa Tidak Hut4ng Azwan Ali, Kerja 6 Minggu Dibayar…….

kontr0versi melibatkan pengguguran Azwan Ali dari program realiti M1c On! nampaknya semakin panas apabila pihak Awes0meTV menaf1kan dakw4an belum menjelaskan baki bayaran kepada pengaraca sensasi itu. Ketua Pegawai Eksekutif Awes0me TV, Datuk Adam Ilyas berkata, pihak mereka sudah membuat bayaran penuh untuk 10 minggu kepada Azwan Ali pada hari yang sama dia dihentikan tugas sebagai … Read more

Bakal Mengadakan Majlis Resepsi Di Kampung Halaman, Zizi Kirana Gement4r Menanti….

SELEPAS enam bulan mendirikan rumah tangga, akhirnya pasangan selebriti Zizi Kirana dan Yusuf Bahrin bakal mengadakan majlis resepsi sempena perkahwinan mereka itu pada 26 Mac depan. Kata Zizi, 36, majlis itu diadakan secara kecil-kecilan di kampung halaman Yusuf di Melaka dan hanya dihadiri oleh keluarga dan kenalan rapat. “Sudah lama kami tunggu nak buat majlis … Read more

Tvlar Video Orang Berebvt Ikan 0.10 Sen Seekor Di Kelantan, Net1zen Lvah Rasa Kecew4

Gara-gara promosi ikan mabong yang dijual pada harga 0.10 sen seekor, ramai warga Kelantan dilihat berebvt-rebvt. Menerusi laman sosial Inst4gram, video yang menyaksikan sekumpulan penduduk berebvt-rebvt bagi mendapatkan ikan tersebut tvlar.   View this post on Instagram   A post shared by MAKANAN KELANTAN JULY18 (@kulinerkelantan) Bagi mendapatkan protein tersebut di cawangan Mydin Tunjung, Kota … Read more

Pemilik Kafe Tak Panggil Kak Long Buat ‘Review’, Dakw4 Video Dirak4m Sebelum Ins1den Mengamvk Di 7E

GAR4-GAR4 memvat naik video review makanan daripada Kak Long, pemilik restoran dikec4m hebat oleh net1zen. Cerita Muhammad Ridzuan, 26, video review itu adalah rak4man lama sebelum wanita itu tvlar mengamvk di 7E lagi.     Dia menjelaskan bahawa Kak Long tidak dipanggil mahupun dibayar untuk membuat review makanan di kafe itu. “Kehadiran Kak Long ke … Read more

” Malas Layan …..”.Syafiq Farhain Did4kwa Kahwin Senyap-Senyap. Belum Sedia Kongsi Hal Periba4di

DES4S-DESVS mengenai status penyanyi Syafiq Farhain yang did4kwa sudah berkahwin nampaknya semakin hang4t diperkatakan net1zen. Bagaimanapun, Syafiq atau nama sebenarnya Nursyafiq Farhain AM Salim, 28, ketika dihubungi mStar lebih selesa mengunci mulut. “Saya mal4slah nak jawab tentang hal ini,” komennya ringkas ketika dihubungi mStar. Menurut Syafiq, dia belum bersedia untuk berkongsi sebarang cerita tentang kisah … Read more

Diusik Kembali Bersama Shila Amzah? “Saya Tak Ber4ni Nak ….”- Sharnaaz Ahmad

Pelakon Sharnaaz Ahmad tidak mampu menghalang doa dari peminat dan pengikut media s0sialnya untuk kembali menjal1nkan hubvngan istimewa dengan Shila Amzah. Jelas Sharnaaz, 36, dia terbuka dan menerima us1kan ramai untuk kembali bersama dengan bek4s kekasihnya itu dengan berlapang dada. “Orang mendoakan yang baik, bukannya tak baik. Jadi kita terima sajalah. Tapi, yang nak tentukan … Read more

Duduk Kerusi Penonton, Tidak Terjer1t-Jer1t Macam…..Madammu Dipvji ‘Hvmble’ Oleh Net1zen

SIKAP merendah diri dan tidak terlalu menonj0lkan diri membuatkan ramai penonton memuji penaja Anugerah Juara Lagu ke-36 (AJL36) yang dikenali sebagai Madammu. Rata-ratanya membandingkan Madammu dengan usahawan sensasi yang lain seperti Datuk Seri Vida yang dilihat lebih kedepan mencvri perhatian penonton semasa menaja program hiburan sebelum ini. Menyedari komen yang ditulis net1zen di media s0sial … Read more

Aks1 Berlari Pakai ‘Heels’ Jadi Tarik Perh4tian Net1zen. Elfira Loy Ditegvr Pem1nat

AKS1 pelakon Elfira Loy melompat di kolam renang dalam keadaan sarat mengandung dengan berkasut tumit tinggi menerima pelbagai reaksi di media s0sial. Rata-rata net1zen meluahkan rasa ng3ri dengan tindakan pelakon itu yang dianggap terlalu bah4ya bagi wanita yang sedang hamil. Malah ada juga yang memvji sikap ber4ni Elfira yang sanggup melakukan perkara bah4ya itu demi … Read more

Harap Maaf