“Apapun Setiap Keputusan Membab1tkan Aleesya Sekarang”- Erra Fazira Tunggu ‘Lampu Hijau’ Daripada Engku Emran.

Walaupun telah lama berpis4h,pelakon dan penyanyi, Erra Fazira, 47, tetap tidak mengenepikan bek4s suami mengenai sebarang kebajikan dan keputusan mengenai anak tunggal mereka, Engku Aleesya, 11. Buktinya, mengenai kerjaya seni termasuklah berlakon iklan yang ditawarkan kepada Engku Aleesya, Erra atau nama sebenarnya, Fazira Wan Chek berkata dia kena terlebih dulu berbincang dengan bekas suami bagi … Read more

Tvlar Video Orang Berebvt Ikan 0.10 Sen Seekor Di Kelantan, Net1zen Lvah Rasa Kecew4

Gara-gara promosi ikan mabong yang dijual pada harga 0.10 sen seekor, ramai warga Kelantan dilihat berebvt-rebvt. Menerusi laman sosial Inst4gram, video yang menyaksikan sekumpulan penduduk berebvt-rebvt bagi mendapatkan ikan tersebut tvlar.   View this post on Instagram   A post shared by MAKANAN KELANTAN JULY18 (@kulinerkelantan) Bagi mendapatkan protein tersebut di cawangan Mydin Tunjung, Kota … Read more

Net1zen Hairan Fattah Amin Tak ‘Drive’, Fazura N4fi Suami Pemal4s

Nama pasangan selebr1ti Fattah Amin dan Nur Fazura tidak usah lagi perlu diperkenalkan. Pasangan ini cukup disayangi dan sering menjadi id0la kepada pem1nat. Fattah mal4s drive?     View this post on Instagram   A post shared by Nur Fazura (@missfazura)     Menerusi hantaran di Inst4gram (IG), Fazura memvat naik rakaman video dirinya menjawab … Read more

Nelydia Senrose Tanya Cara Pakai Tudung, Pem1nat Tervja Kongsi ‘Tutorial’

Selepas pulang mengej4rkan umrah pada Disember tahun lalu, pelakon Nelydia Senrose dikatakan sudah mengen4kan hijab. Terbaru, Nelydia, 28, dilihat kerap berkongsi koleksi foto manis mengenakan tudung di Inst4gram (IG). Menerusi kapsyen ditulis, adik kepada aktres Uqasha Senrose ini meminta pem1natnya untuk berkongsi cara mengen4kan tudung yang sesuai dengan bentuk wajahnya. Berkongsi foto mengen4kan selendang, pemilik … Read more

Bersembang Bersama Di Tepi Tembok Di Hadapan Rumah Antara Rutin Harian Mereka, Datin Seri Nur Shahida Meng1mbas Kembali Perjalanan Hidupnya 15 Tahun Lalu.mengimbas kembali perjalanan hidupnya 15 tahun lalu.

Usahawan berjaya Datin Seri Nur Shahida Rashid menerusi sebuah hantaran di Inst4gram, mengimbas kembali perjalanan hidupnya 15 tahun lalu. Shahida yang juga isteri kepada usahawan Datuk Seri Aliff Syukri menerusi paparan sebuah video, dilihat sedang duduk bersama sambil berbual dan memerhatikan kediaman mereka. Menurut Shahida, duduk bersembang di tepi tembok di hadapan rumah antara rutin … Read more

Haqiem Rusli 2 Minggu ‘Kurvngkan’ Diri Di Rumah, Keluar Hanya…

Penyanyi Haqiem Rusli memberitahu buat masa ini dia hanya ‘berkvrung’ di rumah demi mengelak dijangk1ti wab4k C0v1d-19 sebelum malam kemuncak AJL 36 pada 6 Mac ini. Kata Haqiem, 23, ia salah satu usahanya untuk melindungi diri supaya dapat beraksi di pentas akhir itu nanti tanpa sebarang mas4lah. “Sekarang ini, saya hanya duduk di rumah dalam … Read more

“Buat Macam Mana Pun Masih Dib3nci Dikec4m Net1zen. Sed1h hati saya”-Datuk Seri Vida

Usahawan kosmetik yang juga Pres1den Net1zen untuk program Big Stage 2022 Datuk Seri Vida terus menjadi kec4man net1zen. Semuanya gara-gara keterbukaannya untuk memberi komen dan pandangan terhadap peserta Big St4ge pada konsert minggu lalu. Susulan itu, Vida melvahkan rasa sed1hnya menerusi sebuah video yang dimuat naik di akaun T1kT0k semalam. Menurut Vida, dia hairan kerana … Read more

Mula Kenal Melalui Game PVBG Dan Hubungan Makin Rapat. Taufiq Hanafi Selamat Bertunang.

Pelakon Taufiq Hanafi mengesahkan sudah mengikat tali pertunangan dengan kekasih hatinya Farah Azrina, pada Ahad. Taufiq ketika dihubungi Gempak berkata, dia bersyukur kerana semua yang dirancangkan berjalan dengan lancar. “Alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar. Majlis yang diadakan serba sederhana dan penuh bermakna itu diadakan di rumah keluarga tunang saya di Rawang. “Majlis hanya dihadiri keluarga … Read more

Dalam Banyak-Banyak Snek, Kenapa Corntoz Jadi Kegemaran Sean Lee?

Kalau menjenguk ke dapur rumah korang, mesti ada jajan untuk dimakan pada waktu terluang terutama ketika menonton drama sampai tak sedar habis sebvngkus dimakan.   Tapi, korang pasti mempunyai snek kegemaran yang wajib dibeli setelah berjaya mem1kat hati dan selera seolah-olah ‘ketagih’ untuk menikmati hampir sepanjang masa. Jangan risau, bukan korang je macam tu! Pelakon … Read more

“Maaf Terp4ksa Batalkan Semua Taw4ran Berlakon” – Shima Anuar

Pelakon Shima Anuar berkongsi kisah gembira dirinya kini sedang hamil anak ketiga. Memaklumkan perkara terbabit menerusi hantaran di Inst4gram, kata Shima dia terpaksa membatalkan beberapa tawaran lakonan bagi menjaga kes1hatannya yang sedang berbadan dua ketika ini. “Doakan saya dan baby supaya sihat, sel4mat dan dipermudahkan segala urusan. “Saya juga ingin memohon maaf kepada team production … Read more

Harap Maaf