Diusik Kembali Bersama Shila Amzah? “Saya Tak Ber4ni Nak ….”- Sharnaaz Ahmad

Pelakon Sharnaaz Ahmad tidak mampu menghalang doa dari peminat dan pengikut media s0sialnya untuk kembali menjal1nkan hubvngan istimewa dengan Shila Amzah. Jelas Sharnaaz, 36, dia terbuka dan menerima us1kan ramai untuk kembali bersama dengan bek4s kekasihnya itu dengan berlapang dada. “Orang mendoakan yang baik, bukannya tak baik. Jadi kita terima sajalah. Tapi, yang nak tentukan … Read more

Duduk Kerusi Penonton, Tidak Terjer1t-Jer1t Macam…..Madammu Dipvji ‘Hvmble’ Oleh Net1zen

SIKAP merendah diri dan tidak terlalu menonj0lkan diri membuatkan ramai penonton memuji penaja Anugerah Juara Lagu ke-36 (AJL36) yang dikenali sebagai Madammu. Rata-ratanya membandingkan Madammu dengan usahawan sensasi yang lain seperti Datuk Seri Vida yang dilihat lebih kedepan mencvri perhatian penonton semasa menaja program hiburan sebelum ini. Menyedari komen yang ditulis net1zen di media s0sial … Read more

Aks1 Berlari Pakai ‘Heels’ Jadi Tarik Perh4tian Net1zen. Elfira Loy Ditegvr Pem1nat

AKS1 pelakon Elfira Loy melompat di kolam renang dalam keadaan sarat mengandung dengan berkasut tumit tinggi menerima pelbagai reaksi di media s0sial. Rata-rata net1zen meluahkan rasa ng3ri dengan tindakan pelakon itu yang dianggap terlalu bah4ya bagi wanita yang sedang hamil. Malah ada juga yang memvji sikap ber4ni Elfira yang sanggup melakukan perkara bah4ya itu demi … Read more

“Doakan Yang Terbaik”-Sherry Alhadad Bahagia Dapat Berbakti Pada Keluarga Dan Akui Masih Belum….

Masih belum dipertemukan jod0h serasi, pelakon dan pengacara Sherry Alhadad memberitahu dia kini telah berserah semuanya kepada Allah SWT. Hos rancangan B1g St4ge 2022 ini menambah, dia menyifatkan soal jod0h dan pertemuan ini merupakan ketentuan Yang Maha Esa. “Aj4l dan jod0h itu ketentuan Allah, jadi saya berserah sahaja sebenarnya. Saya tahu memang ramai yang tanya … Read more

Radin, Azad Dan Seluruh Team “Petang Era” Membuat Kejvtan Untuk Adik Adib Raih Puj1an Dari Net1zen

Baru-baru ini, tvlar di platform media s0sial mengenai sebuah video yang memaparkan situasi seorang kanak-kanak yang berharap agar bapanya dapat belikan sebiji bola futsal. Lantaran itu, bapa kepada kepada kanak-kanak berkenaan telah pun membuat kejvtan dengan menunaikan permintaan anaknya itu. Reaksi kanak-kanak yang dikenali sebagai Azrull Adib saat menerima pemberian bapanya itu nyata menyentvh hati … Read more

Tindakan Sengaja Ros4kkan ‘Makanan Masih Cantik’ Sebelum Sempat Rak4m Foto Dianggap Biad4b,Ada Yang Akan Nang1s Tervk

MERAK4M gambar makanan, sebelum menikmat1nya sudah menjadi satu kemestian pada masa ini. Biasanya ia dibuat atas pelbagai alasan dan tujuan termasuklah untuk dikongsi dengan pengikut di media s0sial, sebagai kenangan dan ada juga yang sekadar mahu menyimpannya sebagai k0leksi peribadi. Bagaimanapun, ada juga individu yang tidak menyenangi tab1at ini malah sanggup ‘mer0sakkan’ makanan ketika ada … Read more

Gadis Rasa Bersal4h Nak Order Makanan Masa Hujan, Minta Abang Rider Beri Penjelasan Jujvr…

TUGAS seorang penghantar makanan mungkin kelihatan mudah kerana kita tidak merasai sendiri cabaran sebenarnya terutama apabila terp4ksa bekerja ketika hujan lebat. Tanpa penghantar makanan, keinginan untuk makan sesuatu secara tiba-tiba svkar dipenuhi, begitu juga jika tiada ‘mood’ atau masa untuk memasak pada hari-hari tertentu. Keadaan cuaca kini yang sering hujan tidak menentu sehingga menenggel4mkan beberapa … Read more

Siti Nordiana Sak1t Tek4k, Guru Vokal Nak Menang1s Tonton Rakaman AJL36… Cikgu Shafi Kesan Banyak Masal4h ‘Pitch1ng’

APA yang berlaku terhadap Siti Nordiana di pentas Anugerah Juara Lagu ke-36 (AJL36) Ahad lalu agak mengecew4kan pem1nat yang mengharapkan penyanyi itu memberikan saingan hebat daripada segi vokal. Rata-rata tidak percaya penyanyi senior seperti Siti Nordiana, 38, gag4l mengawal teknik nyanyian dengan baik ketika menyanyikan lagu Angk4ra. Kegag4lan mengawal isu teknikal itu turut diakui guru … Read more

Kawan ‘Masuk Air’ Tanpa Seg4n Silv Usung Kadbod Gergasi Sampai Pelamin, Tuan Badan Akui M4lu Tapi Reda Demi Pengantin

HASRAT seorang pemuda untuk menghadiri majlis perkahwinan sahabatnya tidak kesampaian apabila dia terp4ksa menjalani kuar4ntin kendiri di rumah. Namun, majlis tetap berlangsung dengan meriah apabila sekeping kadbod bersaiz manusia yang memaparkan wajah rakannya itu dibawa sehingga ke pelamin untuk sesi fotografi. Berkongsi pengalaman, pengantin lelaki, Muhammad Nadzmi Mohmad Sakarnor berkata, rakan baiknya, Syafiq Shaharizal tidak … Read more

Pelanggan Kongsi Sotong Restoran Mamak Berharga RM100, Ramai Persoal Nak Tayang Resit Atau ……?

BUKAN kali pertama harga makanan mahal di restoran disebarkan warg4net di media s0sial. Jika sebelum ini pernah kec0h tentang harga kari kepala ikan dan sotong di restoran mamak, terbaharu seorang pelayar memvat naik resit makanannya yang terpampang harga seekor sotong goreng saiz besar berjumlah RM100. “Sotong goreng RM100,” tulisnya, dipercayai pelanggan restoran itu pada satu … Read more

Harap Maaf