Banyak Menerima Kec4man Dari Nitizen Di Instagram..Ni Yang Syura Badron Jawab…

KONTR0VERSI membab1tkan kes s4man f1tnah Siti Nordiana terhadap lima sekawan termasuk penyanyi Syura Badron bukan platform yang sesuai untuk mencari publisiti.

Menganggap ada hikm4t disebalik apa yang terjadi, Syura atau Zuraidah Badron turut menaf1kan dia menyimpan perasaan c3mburu terhadap kejayaan penyanyi Siti Nordiana.

“Saya tak pernah terfikir pun untuk naikkan nama. Apatah lagi dengan kontr0versi yang tak baik. Bagi saya, apa yang berlaku ada sebab.

“Kita pun tak boleh nak cakap lebih sebab benda dah jadi. Ramai kata, saya c3mburu dengan kejayaan Nana.Tapi tidak sekali-kali ada perasaan c3mburu.

Syura anggap ada hikmah disebalik apa yang berlaku.

“Macam mana pun, saya bersiap sedia dengan apa yang bakal berlaku. Terima dengan hati terbuka dan berharap satu keputusan yang baik,” katanya kepada mStar.

Syura ditemui ketika majlis pelancaran video muzik lagu terbaharu Lan Solo berjudul 5 Kaki 4 Inci di Red Box, The Garden Mall, Kuala Lumpur pada Rabu.

Isu membab1tkan penyanyi Siti Nordiana bersama lima sekawan termasuk Lan Solo dan Syura bermula apabila selebriti tersebut memfa1lkan s4man berjumlah RM2.5 juta pada 3 Ogos tahun lalu.

Sementara itu, Syura mengaku1 dia banyak menerima kec4man di ruang k0men dan mesej di Instagram sepanjang tempoh enam bulan isu tersebut terjadi.

Biarpun sudah lama berkecimpung dalam dunia hiburan, namun Syura tetap berasa tert3kan apabila menerima kec4man secara mel4mpau.

Syura terima kec4man ak1bat kontr0versi yang terjadi.

“Sudah enam bulan isu ini dan sememangnya saya ada menerima kec4man. Bukan saja di ruang kom3n tapi ada juga net1zen yang mesej secara peribadi di Instagram.

“Kom3n-kom3n negat1f dan melampau sehingga melibatkan mar4ah. Walaupun saya dah jadi artis hampir 20 tahun, tapi emos1 tetap terganggu dengan komen mel4mpau.

“Bila saya rasa d0wn, kawan-kawan la tempat saya untuk lepaskan tek4nan. Bersyukur ada kawan-kawan yang banyak bantu dan tanya khabar,” ujarnya.

Sumber:mstar

Harap Maaf