Aks1 Berlari Pakai ‘Heels’ Jadi Tarik Perh4tian Net1zen. Elfira Loy Ditegvr Pem1nat

AKS1 pelakon Elfira Loy melompat di kolam renang dalam keadaan sarat mengandung dengan berkasut tumit tinggi menerima pelbagai reaksi di media s0sial.

Rata-rata net1zen meluahkan rasa ng3ri dengan tindakan pelakon itu yang dianggap terlalu bah4ya bagi wanita yang sedang hamil.

Malah ada juga yang memvji sikap ber4ni Elfira yang sanggup melakukan perkara bah4ya itu demi mendapatkan rak4man video yang menarik.

“Part lari tu sanggvp eh awak! Rayyan dah selamat mandi dalam pool ke tu?

elfira 2

Elfira bersama suami dan anaknya

“Dia lompat kita yang r1sau. Seriau tengok takvt tergel1ncir”

“Ya Allah Ell, lajunya lari dan lompat tu bah4ya la”

“Pakai heel, berlari dan melompat. OMG takvtnya tengok” ujar beberapa net1zen dan rakan art1s.

Dalam pada itu, Elfira yang kini sedang bercuti memberitahu dia sudah lama ingin bercuti di lokasi tersebut.

Namun, dia mengingatkan agar 4ksi melompat itu tidak jadi ikutan ibu hamil yang lain.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elfiraloy

“Satu matlamat saya untuk ke sini tapi nak buat macam mana trip ini termengandung pula.

“Nak datang balik mungkin setahun lagi.

“So mummy kena ber4nikan diri. But dont try this here okey mummies” tulisnya.

Video yang dimvat naik di Inst4gram itu kini menerima lebih 56,000 tanda suka dan 600 komen peng1kutnya.

Sumber: mStar

Harap Maaf